Skip to main content
Wil je een opleiding 'Filmen met je telefoon? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op!

Bel ons: 06 -5364 6453

Rob Freijssen

Rob Freijssen is van oorsprong journalist én docent. Rob behaalde in 2014 het diploma 'Master Management en Innovatie'. In de jaren '90 was hij in dienst bij Radio Rijnmond. Rob werkte verder voor o.m. de KRO in redactionele en leidinggevende functies en als adjunct-hoofdredacteur en hoofdredacteur a.i. van RTV Rijnmond en RTV West.

De afgelopen 10 jaar is hij met name freelance HBO-docent, crisiscommunicatie docent en mediatrainer voor Crisis-training.nl BV. Hij heeft zich samen met Frank Havik gespecialiseerd in het geven van mediatrainingen aan bestuurders en woordvoerders. De aanpak die Frank en Rob voor deze training hebben ontwikkeld slaat aan.

Inmiddels zijn er op het onderwerp crisiscommunicatie honderden trainingen aan bestuurders, directeuren en woordvoerders gegeven. Het gemiddelde rapportcijfer dat deelnemers hebben geven is een 9.2 op een schaal tot 10. 

Bij FH Communicatie Raad & Daad BV worden inmiddels eveneens mediatrainingen aan bestuurders, directeuren en woordvoerders verzorgd. 

Onze mensen

Frank Havik

1955, Harlingen

Rob Freijssen

1958, Rotterdam

Davidson Rodrigues

1979, Rotterdam

Marian Voorhorst

1965, Harlingen