Skip to main content
Wil je een opleiding 'Filmen met je telefoon? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op!

Bel ons: 06 -5364 6453

Video maken met je
mobiele telefoon

Professioneel filmen met de telefoon

Welkom in de wereld van
mobiele video

Meer dan 90 procent van de Nederlanders bezit een smartphone. Jongeren zonder mobiele telefoon zijn bijna niet te vinden. 


Testimonial

Wat deelnemers zeggen over de training

Filmen met de telefoon

De aanpak van Rob Freijssen en Davidson Rodrigues zorgt ervoor dat er een maximaal resultaat met de groep wordt behaald. Persoonsgericht met volop ruimte voor feedback tijdens en na de training.

Storytelling

Video maken met de smartphone

Steeds vaker zie je dat er naast foto`s en tekst ook korte video`s gepost worden. Van belang is dat die video`s kwalitatief goed zijn en boven het niveau van een vakantiefilmpje uitstijgen. Een eenvoudige video van niveau maken is mogelijk met de smartphone.

Overheidsinstellingen en bedrijven zijn actief in het communiceren op internet. Op hun website maar ook op social media. De content die zij publiceren maakt onderdeel uit van de communicatiestrategie van het bedrijf of de organisatie. Daar is over nagedacht en vaak goed gepland.

Camera en montage-apparaat in één

Niet alleen consumeren maar ook produceren van content

Met diezelfde mobiele apparaten waarmee we informatie, teksten, video en foto`s consumeren, kunnen we ook zelf teksten, foto`s en video`s produceren. We doen het dus bijna allemaal: een felicitatie via Facebook, het posten van een mooie foto op Twitter, het maken van een kort filmpje op Insta- (stories) van een zonsondergang of een live-video van een concert dat we bijwonen op Facebook.

Ook voor uw organisatie

Communicatieafdeling als storyteller met mobiele telefoon

Er zijn omroepen, zoals een aantal regionale omroepen als RTL Z, Ierse omroep RTE en de BBC, die dagelijks videoreportages maken voor zowel social media als de tv met de mobiele telefoon. Maar ook communicatie-afdelingen, managers en bestuurders gebruiken de smartphone om intern of extern verhalen te vertellen, branded content te maken of op social media de interactie aan te gaan over verschillende zaken die voor de organisatie van belang zijn.

Zo`n smartphone is een echt goede HD-camera en een montage-apparaat in één. Die wordt door steeds meer professionals binnen de overheid en het bedrijfsleven gebruikt om goede verhalen (storytelling) te visualiseren. Een aantal handige apps op de mobiele telfoon zijn daarbij onmisbaar.

Rob Freijssen & Davidson Rodrigues

Trainers die hun sporen ruimschoots verdiend hebben

De training wordt gegeven door Rob Freijssen en Davidson Rodrigues. Zij zijn twee ervaren trainers in smartphone filmen (ook wel mojo genoemd) die zowel in de journalistiek als aan communicatieafdelingen trainingen geven.

'Filmen met de telefoon' inclusief storytelling voor communicatieafdelingen binnen gemeenten, de zorgsector en onderwijssector is een nieuwe specialisatie. Rob Freijssen is samen met Davidson Rodriques trendsetter in deze nieuwe manier van communiceren. Bij dit communicatieinstrument zijn naast de basisopleiding verdiepingstrainingen ontwikkeld. Rob en Davidson integreren deze nieuwe manier om uw doelgroep te bereiken.