Skip to main content
Wil je een opleiding 'Filmen met je telefoon? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op!

Bel ons: 06 -5364 6453

Frank Havik is van oorsprong journalist en heeft na zijn studie in 1992 als verslaggever gewerkt bij de regionale omroep RTV Noord Holland. In 1993 ging hij aan de slag als radioverslaggever bij de NOS. 

Eind 2003 stapte Havik over naar de overheid. Bij de gemeente De Ronde Venen heeft hij de eerste stappen gezet in burgerparticipatie. Na de dijkdoorbraak in Wilnis heeft hij als projectleider de herstelwerkzaamheden begeleid. Voor het ministerie van BZK werkte hij vanaf 2005 als senior communicatieadviseur voor het Expertisecentrum Risico- en Crisiscommunicatie (ERC).

Van 2008 tot en met 2010 heeft hij als lid van het directieteam en hoofd communicatie voor Wetterskip Fryslân gewerkt. In 2011 heeft hij Crisis-training.nl BV opgericht. In de periode 2011 tot en met 2018 heeft zijn bedrijf meer dan 2000 communicatie professionals opgeleid binnen het vakgebied crisiscommunicatie.  

Na de oprichting in 2018 van  FH Communicatie Raad & Daad BV legt Frank zich meer en meer toe op interim communicatieopdrachten. Vanuit het perspectief en de werkwijze die ook van toepassing zijn bij crisiscommunicatie. 

Onze mensen

Frank Havik

Harlingen

Rob Freijssen

Rotterdam

Davidson Rodrigues

Rotterdam

Marian Voorhorst

Harlingen